Mødte racen første gang i januar 2007, og det var kærlighed ved første øjeblik, men der gik et par måneder før vi kunne få en, og det har vi aldrig fortrudt…

Gizmo blev født den 14. marts 2007 hos Ravnsoe Shih tzu opdræt.

Han var af et kuld på 4 hvalpe, hvor der var 2 tæver og 2 hanner.
Moderen: Fiddish, hvid og sort. Faderen: Sando, Sort og hvid

Han var den mindste i kuldet og lignede sin far meget så det blev ham, men er nu blevet en stor flot han.


Vi besøgte ham første gang den 6. april 2007. Hvor han kun var 3 ½ uge gammel og vi var helt solgt og besøgte ham hver søndag, for at han skulle lære os at kende.

Den 8. maj 2007 hentet vi ham og meget hurtigt blev han renlig, var god til at pive om natten og ville gerne ud, i dagtimerne kom der kun et par uheld. Der har overhovedet ikke været problemer med at være alene hjemme og han elsker at køre i bil.

Han er utrolig glad og er blevet meget socialiseret, fra først dag har han mødt store hunde og andre hunde, han er meget nysgerrig og utrolig kærlig og glad for alle mennesker især børn. Han går ind i alles hjerte og alle vil røre ved ham. En gåtur er aldrig kedelig…

Han har været på hvalpeskole fra han var ca. 5 mdr. derefter hundeskole, samt  6 sæsoner med dressur, hvor vi også har mødt mange dejlige mennesker og hunde, været til prøver og dette er gået fint, i efteråret 2010 fik han en prøvetime på agility og dette var han faktisk ret god til, så dette startet på i foråret 2011. Søndag den 30. oktober 2011: Gizmo fik en 2. præmie i kredsmesterskab på begynderholdet i Agility, med 108,68 sek. og kun 3 fejl... Godt Løbet...🙂

Efterfølgende har han deltaget i Hunderally, han elsker at blive brugt...
Han skulle ikke være udstillingshund, men familiehund, men flere havde sagt, at han burde udstilles pga. hans flotte farve, så siden oktober 2008 er han ikke blevet klippet kun børstede op til udstillingerne samt rettet til hos hundefrisøren. Han har været på 3 udstillinger, hvor han har vundet 3 første præmier samt blevet SL: Særdeles lovende, BH: Bedste hanhund samt Champion.
 

I august 2009 blev han nedklippet, vi synes faktisk det var ret synd for ham og han bare lå ude i gangen på de kolde flister og havde det meget varmt og blev så en rigtigt pusse nusse hund igen, der ville op og ligge i arm.... Igen i december 2009 blev han nedklippet og han elsker, at være korthåret, og spørgsmålet er så, er det for hans eller vores skyld han skal være langhåret og komme på udstilling, for at få at vide han er den flot hund..? Det behøver han vist ikke blive langhåret for igen, for de ved vi godt...🙂 og hvad er bedst for ham selv..?


Faktisk siger flere dyrlæger at en lykkelig shih tzu er hvalpeklippet, hvor den kan få lov til at lege, gå i vandet, svømme og bade samt løbe rundt i skoven og gå igennem de størreste vandpytter uden at der skal bruges flere timer på vask, børstning samt føntørring hver dag.🙂 Dette vil jeg give dem fuldkommen ret i for Gizmo er en meget mere glad og legesyg hund som klippet.


 April 2013

Marts 2012

Februar 2011

 

Oktober 2010

Juni 2009

Nov 2008

Juni 2007

Der er altid plads til en Shih-Tzu mere!🙂🙂🙂

| Svar

Nyeste kommentarer

30.05 | 20:22

skønne hvalpe, godt gået gizmo

30.05 | 20:09

Congrats Gizmo and Molly what a cute bunch of pups you have made. Love from Vivi.

22.12 | 13:00

Hej
Vi mangler foto,i må have en god jul.
Hilsen
Robert